Hjemmelavet Surkål / Saurkraut

Hjemmelavet Surkål / Saurkraut, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.ukrydret svinefedt
1.5-2 hvidkål
1.5 l.eddike
750 g.sukker
750 g.farin
 
Opskrift:
Fedtet smeltes og den snittede hvilkål brunes heri. Edikken tilsættes og kålen småkoger i 5-7 timer. Gryden tages væk fra kogepladen, og når det er holdt op med at koge drysses sukker og farin over og låget lægges på. Står til næste dag, hvor det bringes i kog. Kålen opbevares koldt - og del del der skal bruges dagligt varmes op igen.


Kålen serveres varm med saltet stribet flæsk, medister, saltede ål, ja der er endda nogle der foretrækker denne surkål til julemiddagen i stedet for rødkål.





karakterer:
Opskriften er vist 20408 gange,
og udskrevet 366 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-20 23:26:16
Forhåbentlig er der ingen mennesker i retten. John.

  -   2009-12-16 00:47:05
og hvor mange mennesker er der så i den ret???

  -   2008-05-05 10:10:31
Det kunne godt tage mindre tid at lave maden.