Hjemmelavet Surkål / Saurkraut
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Fedtet smeltes og den snittede hvilkål brunes heri. Edikken tilsættes og kålen småkoger i 5-7 timer. Gryden tages væk fra kogepladen, og når det er holdt op med at koge drysses sukker og farin over og låget lægges på. Står til næste dag, hvor det bringes i kog. Kålen opbevares koldt - og del del der skal bruges dagligt varmes op igen.
Kålen serveres varm med saltet stribet flæsk, medister, saltede ål, ja der er endda nogle der foretrækker denne surkål til julemiddagen i stedet for rødkål. |
|
Opskriften er vist 20408 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-12-20 23:26:16 Forhåbentlig er der ingen mennesker i retten. John. c.larsen - 2009-12-16 00:47:05 og hvor mange mennesker er der så i den ret??? Muhammed - 2008-05-05 10:10:31 Det kunne godt tage mindre tid at lave maden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne