Glutenfri gammeldags æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æblemos:
De skyllede, skrællede æbler deles i både. Kernehus, blomst og stilk fjernes. Æblerne skæres i småstykker og koges med lidt vand under låg. Mosen sødes og smages til med vaniljesukker. Æblemosen afkøles. Æblekagerasp: Smørret smeltes på panden. Rasp og sukker blandes og ristes i fedtstoffet under stadig omrøring. Den afkølede æblemos lægges lagvis med æblekagerasp og makroner i en skål. Nederst og øverst lægges rasp. Desserten dækkes med let sødet flødeskum, smagt til med vaniljesukker og pyntes med gelé. |
|
Opskriften er vist 27437 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-09-24 12:03:02 I stedet for glutenfri rasp og makroner kan ristede havregryn bruges, er du følsom over for gluten kan det anbefales at købe den glutenfrie variant. Men havregryn indeholder ikke gluten, det er kun hvis maskinerne og marker ikke er gjort helt rene. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne