Ovnpandekager med bacon
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : madpigen Indsendt : |
|
|
Fold kanten op på to store stykker bagepapir så hvert stykke danner en firkantet form (ca. 35 x 40 cm.). Fordel halvdelen af baconen i den ene papirform og steg baconen midt i ovnen til den er let gylden Ca. 15 min. ved 225º.
Pisk imens mel og 2½ dl af mælken sammen - til en lind dej. Pisk resten af mælken i. Pisk æggene i - et ad gangen og tilsidst saltet. Fordel halvdelen af pandekagedejen over den ristede bacon og bag pandekagen midt i ovnen Ca. 10 min. ved 225º. Træk bagepapiret over på en bagerist og lad pandekagen køle lidt af. Rul den lune pandekage sammen ved hjælp af bagepapiret. Skær rullen i 4 skrå stykker og anret dem på portionstallerkener med salat og tomater. Server - og lav imens den anden pandekage Tips: Bacon kan erstattes af skinke i små stykker, i så fald skal skinken ikke steges. Tyttebærsyltetøj og revne gulerødder er klassisk tilbehør i sverige. |
|
Opskriften er vist 16880 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne