Bøf á la dyrekølle med tyttebærskum
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresteak Indsendt : Red : |
|
|
Bøffene, der er udskåret af dyrekøllen i 4-5 cm tykkelse, bankes med håndroden og lægges i gyldent, brunet smør på pande.
Steges 4-8 min. alt efter, hvor rødt man ønsker kødet skal være. Drysses med salt og peber og hviler et par min. inden servering. Serveres med smørsvitsede svampe og bagte kartofler og tyttebærskum. Tyttebærskum: 1/4 l piskefløde piskes til skum og tyttebær vendes i efter smag. |
|
Opskriften er vist 28624 gange,
og udskrevet 866 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Københavneren - 2011-09-06 08:10:06 Nøj hvor det svært at skære hinder mv. fra når benet er fjernet. Skarp kniv skal bruges! grevinden - 2005-01-01 01:01:01 Glemte lige..Også rigtig lækkert med svitsede østershatte og markchampignon. Dette giver et dejligt supplement til vildtsmagen. grevinden - 2005-01-01 01:01:01 Superlækkert. Tak! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne