Plum Pudding
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Det hele sammenblandes godt og kommes i hvide fajance skåle, uden fod og med fremstående kant. Massen trykkes sammen og dækkes med en serviet, indsmurt med smør og drysset med mel, som forneden bindes sammen i en knude. Buddingen koges ved damp eller i kogende vand i 5 à 6 timer. Når buddingen skal serveres, overhældes den med varm cognac eller rom.
Serveres med Sabayon med rom eller smør med cognac. |
|
Opskriften er vist 15084 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Kimo - 2017-12-31 09:58:21 Så mangler vi bare at finde ud af hvor i alverden vi skal finde 500g Oksenyrefedt ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne