Gråandfilet svøbt i italiensk pancetta
Indsendt : Red : |
|
|
Mos af søde kartofler:
2 mellemstore søde kartofler pakkes hver for sig i alu-folie og bages ved 200ºC i ca. 50 minutter, eller til de er møre. Kødet skrabes fra skindet og røres sammen med smør, ahornsirup og salt og peber efter smag. Mosen kan tilberedes i forvejen og opvarmes lige før servering. Drys evt. med ristede, hakkede hasselnødder. Æblesaute med tranebær og abrikoser: 1- 2 søde æbler skåret i både og 1 håndfuld tørrede tranebær og 6 tørrede abrikoser i strimler sauteres i panden, hvor gråandfileterne er blevet stegt. Smages til med salt og groftmalet peber og drysses med friske timianblade inden servering. Gå gråandfileterne efter for evt. hagl. Drys fileterne med timian og groftmalet peber. Rul hver filet i 2 skiver pancetta, og steg dem i lidt olivenolie ved mellemvarme under låg ca. 5 minutter på hver side. Tag dem op, og lad dem hvile under alu-folie, mens æblerne sauteres. Anret portionsvis som vist på billedet. Dryp lidt lun ahornsirup over hver portion inden servering. |
|
Opskriften er vist 8770 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lillemor - 2011-11-03 02:53:11 Jeg kan godt lide gråand for sig selv men blev overrasket da vi lavet det herhjemme at panchettaen gjorde anden sådan så den smagte af mere :) skal prøves igen..... og et tip Irma har gråandebryst lige nu.... så prøv det :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne