Farseret hvidkål i form

Farseret hvidkål i form, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bjørn kok

Indsendt :     

Ingredienser:
1 hvidkålshoved
500 g.rørt frikadellefars minus løg
 
Opskrift:
Hvidkålen deles i 4 stk. stokken skæres ud, og kålen blancheres. En smurt aflang form fores med nogle blancherede kålblade, drys let med salt og peber, og 1/3 af farsen lægges ovenpå, således 2 gange mere. Husk at slutte af med kål. Formen stilles i en bradepande med vand, og dampes i ovn ved ca.175 grader i 90 minutter.

Serveres med hvide kartofler og smeltet smør (eller en sovs lavet af kålvandet, som jævnes og tilsættes lidt fløde, salt og peber.)





karakterer:
Opskriften er vist 16007 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-11 09:12:58
til Ann: Skal være i vand lige til kogepunktet, men må ikke koge.

  -   2008-01-20 13:10:58
hvad betyder blancheres????