Lyst Rugbrød Med Kommen til bagemaskine
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld ingredienserne i bagemaskinen i den rækkefølge der er anbefalet I instruktionsbogen, og sæt maskinen på normal bagning.
Dette brød er yderst velegnet til forsinket bagning så det er frisk på morgenbordet. |
|
Opskriften er vist 54219 gange,
og udskrevet 1181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Bager Frank - 2024-04-18 16:56:24 Der er for meget gær i dejen, og brug tørgær. Til denne mængde mel passer 1,5 tsk. (7,5 g)tørgær. Hvedemelet skal være med min. 12% protein. Kom også 1-2 spsk. (15-30 g) frysetørret surdej i. Frysetørret surdej kan fås i både hvede- og rug version. Per - 2011-04-21 17:13:28 Brødet hævede meget op, men faldt så meget sammen igen, ikke at det blev klægt eller noget. Har andre oplevet dette? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne