Sildepostej - Sildepate

Sildepostej - Sildepate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.røget sildekød
2 dl.olie
0.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fjern skindet og så mange ben som muligt, så du ender op med at have ca 500 gram sildekød i en skål.

Tilsæt ca 2 dl olie og blend det kraftigt med en stavblender (indtil alle ben er kværnet).

Tilsæt ca 1/2 dl piskefløde og blend videre i 30 sek. Hvis man blender for længe med piskefløden tilsat, bliver postejen lidt for flødeskumsagtig.

Lad postejen køle af i køleskabet i et par timer.





karakterer:
Opskriften er vist 27300 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-12-04 17:24:14
kom et per skefulde lodderogn i så er du i himmeen

  -   2017-03-05 23:17:48
Slide patéen har en meget unik smag og tekstur på tungen, men det er helt sikkert en rekommandation fra min side af og jeg har smagt en helt masse forskellige patéer.

  -   2017-03-05 23:12:16
Den bedste postej/pate jeg nogensinde har smagt. Plus den er mega nem at lave.

  -   2005-01-01 01:01:01
god opskrift, tak til Per