Sildepostej - Sildepate
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Fjern skindet og så mange ben som muligt, så du ender op med at have ca 500 gram sildekød i en skål.
Tilsæt ca 2 dl olie og blend det kraftigt med en stavblender (indtil alle ben er kværnet). Tilsæt ca 1/2 dl piskefløde og blend videre i 30 sek. Hvis man blender for længe med piskefløden tilsat, bliver postejen lidt for flødeskumsagtig. Lad postejen køle af i køleskabet i et par timer. |
|
Opskriften er vist 27300 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (41 stemmer) |
|
Kommentarer skomageren - 2018-12-04 17:24:14 kom et per skefulde lodderogn i så er du i himmeen Jens Norgesen - 2017-03-05 23:17:48 Slide patéen har en meget unik smag og tekstur på tungen, men det er helt sikkert en rekommandation fra min side af og jeg har smagt en helt masse forskellige patéer. Postej jægeren - 2017-03-05 23:12:16 Den bedste postej/pate jeg nogensinde har smagt. Plus den er mega nem at lave. unasoerensen - 2005-01-01 01:01:01 god opskrift, tak til Per |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne