Kylling i karry 03
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Indsendt af : Tine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 358037 gange,
og udskrevet 9237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (82 stemmer) |
|
Kommentarer Erna Andersen - 2018-09-17 08:45:30 Altid lækre opskrifter meget glad for jeres opslag Super go ret - 2012-07-04 16:23:21 Får vi tit kan ellers ikke så godt li kylling med nok på denne måde VH Annette Frk.siska - 2012-01-24 08:28:01 det er nemt senv at lave en mælkesovs det er bare at lave en smørbolle og tilsætte mælk til den har den rette tykkelse og smage til med salt og peber Kefas - 2012-01-02 21:05:52 Hvid mælkesauce kan købes i de fleste supermarkeder i ½ liters karton. Arla sælger tilsvarende andre saucer, f.eks. mornaysauce og whiskeysauce. Mælkesaucen gør servering af bl.a. stuvede grønsager meget let. anonym - 2011-11-15 17:02:15 Hvad er mælkesauce? kaj - 2010-06-20 18:14:02 hmm... lækkert go' smag =) anonym - 2009-08-31 16:32:14 Det er en opskrift fra Karolines køkken - Arla. (jeg kan se det, for den dukkede op da jeg googlede:)). Jeg vil tro mælkesovs er et færdigtprodukt fra Arla. Men jeg vil bare tilsætte mælk, lave en jævning og så krydre retten. mia - 2009-01-25 12:34:55 undskyld jeg spørg, men det der mælkesovs... har aldrig hørt om det, anden man selv laver det.. kan man ikke bare lave en alm. karry sovs og så tilsætte kyllingen bagefter og lad den koge i de der 24 min. ca. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne