Zuppa Inglese
Indsendt : |
|
|
Pisk æggeblommer og halvdelen af sukkeret sammen i en skål. Tilsæt mel, revet citronskal og 5 dl. mælk. Blandingen opvarmes langsomt i en gryde i ca. 6 min. under konstant omrøring. Det må ikke komme i kog. Tag gryden af varmen.
Resten af mælken, kakaoen og resten af sukkeret varmes langsomt op i en anden gryde; stadig under konstant omrøring, så det ikke kommer i kog. Tag gryden af varmen. Hæld cognac i en skål og fugt kagerne heri. Læg et lag kager i et glasfad, så 1/3 budding og dernæst 1/3 chokoladecreme. Fortsæt med at bygge kagen op lagvis. Slut af med et lag budding. Det hele trækker og stilles koldt i min. 2 timer og helst natten over. |
|
Opskriften er vist 8498 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer claus udengaard - 2007-02-12 22:53:57 denne opskrift er ikke korrekt der skal ikke cognac i men en ita likør som hedder alchermes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne