Fedtkål
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : |
|
|
Sprængt kogeflæsk koges til flæsket er mørt (ca. 1 time) i vand tilsat hakket løg.
Flæsket tages op hvorefter gulerødder i tern og kartofler i tern tilsættes suppen. Koges ca. 15-20 min. til kartoflerne er møre. Suppen smages til med salt og peber. Flæsken skæres i tern og tilsættes suppen. Det hele varmes op og serveres i en dyb tallerken. |
|
Opskriften er vist 6921 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer lars - 2009-01-04 15:56:05 hvad skal man bruge hvidkålen til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne