Cremesnitter
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Butterdej:
Mel og halvdelen af smørret, eddike og vand æltes til en smidig masse. Lad dejen hvile koldt i ½ time. Rul den derpå ud og læg resten af smørret på i tynde skiver. Fold dejen sammen og rul den ud igen. Dette gentages et par gange, hvorpå dejen atter lægges koldt. Hvis dejen ikke har optaget smørret, gentages processen. Rul derefter dejen ud, ikke for tyndt, og skær den i stykker på ca 5x10 cm. Bages ved 250 grader C i 10-15 minutter. Efter bagningen lægges de afkølede stænger sammen med kagecreme og pyntes med flormelisglasur. Creme: Blommer, sukker og vanille røres med den kogende mælk, og cremen får et opkog, hvorpå den udblødte husblas piskes i. Piskes jævnligt under afkølingen. Til sidst røres piskefløden i. Tips: Stammer fra sønderjylland |
|
Opskriften er vist 19102 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne