Krydderiroulade

Krydderiroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
1 dl.sirup
1.5 dl.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 tsk.kanel
0.5 tsk.ingefær stødt
0.5 tsk.nelliker stødt
0.5 pk.sød Pomerans
2 dl.piskefløde
100 g.syltetøj tyttebær eller abrikos
3 g.vanillesukker
 
Opskrift:
Pisk æg og sirup godt. Bland de tørre ingredienser og kom dem i æggemassen. Hæld dejen ud i en bradepande beklædt med bagepapir.

Bages ved 200ºC i ca. 10-12 minutter.

Vend bunden ud på sukkerdrysset bagepapir og løsn forsigtigt bagepapiret fra bunden.

Pisk fløden stiv. Tilsæt syltetøj og vaniljesukker. Fordel fyldet på den afkølede bund og rul den sammen. Lad rouladen trække inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 8344 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu