Råger, flødestegte
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Drys de istandgjorte råger med salt og peber.
Skær den røgede bacon i små terninger og rist dem gyldne i en stegegryde. Kom smørret i og lad det blive gyldent. Brun rågerne på alle sider i fedtstoffet. Kom halvdelen af piskefløden i sammen med bouillonen. Lad rågerne snurre ved jævn varme i 30 min. Vend dem jævnligt, så de bliver ensartet stegt. Tag dem op af gryden og hæld resten af fløden i sammen med det revne rugbrød – det jævner og giver farve. Kog sovsen igennem og smag den til. Anret de stegte råger i et halvdybt fad og hæld flødesovsen over. Kogte kartofler smager godt til sammen med en salat. Tips: Rågerne kan fyldes med persille som kyllinger. 1 dl. piskefløde erstattes af cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 30774 gange,
og udskrevet 516 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2024-05-24 17:06:24 Har skudt 50-60 rågeunger iår det er en af de beder opskrifter enkel nemt og ingredienser kan købes i enhver dagligvare butik Godt råd flå fuglene og skil dem i lår og bryst, jeg holder så brystbenet i og smider resten af fuglen væk, vær opmærksom på at de enkle fugle skal have forskellig tilberindgstid God fornøjelse mop - 2012-01-04 11:54:20 den bedste måde at tilberede rågerne på. yderst dellikat. Vera - 2011-05-19 17:13:25 Yes sir, en opskrift på stegt råge. Præcis hvad man står og mangler i disse dage, jeg må ud og spørge de lokale jægere om de kan undvære et par fugle. Må dog indrømme, at jeg ikke ved satans meget om sætte sådan nogle krabater i stand, men jeg regner med at det er noget med at lade blodet dryppe fra, skolde+plukke fjerene af og fjerne indmaden uden at punktere milten. Og så selvfølgelig skære hovede og ben af. ... Må nok hellere google emnet inden at jeg giver mig i kast med det. Ellers en superfed idé, det´ langt den bedste måde at få hævn over irriterende dyr, efter min mening. Æd dem! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne