Kulsvierkonens spaghetti

Kulsvierkonens spaghetti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Møffe

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.spaghetti
150 g.baconterninger
75 g.løg
1 fedhvidløg
1 tsk.olivenolie
4 spsk.hvidvin
3 æg
50 g.friskrevet parmesanost
 friskkværnet peber
 evt.2 spsk. hakket persille
 
 Tilbehør:
 revet parmesanost
 grøn salat
 brød
 
Opskrift:
svits bacon,løg og hvidløg i olie i sauterpande til løg er bløde og bacon sprød. tilsæt hvidvin kog det lidt ind. pisk æg med parmesanost i en skål. Den kogte afdryppede spaghetti blandes med bacon i sauterpande. Hæld æggemassen i og vend rundt det skal være en cremet sovs kværn peber over og drys med evt. persille.





karakterer:
Opskriften er vist 9115 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu