Pioche
Indsendt af : Esther Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Mælk, salt og æg tilsættes, og dejen æltes igennem. Stilles til hævning ca.45 min.
Fyld: Skinke og æg hakkes, og fyldet røres sammen. Dejen slåes ned og deles i 2. Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 12-15 cm i diameter. Ca. 1/2 spsk fyld lægges på hver cirkel. Kanterne pensles med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen i enderne. Piroggerne stilles på plade med sammenføjningerne opad. Efterhæver ca.10 min. Pensles med æg. Bagetid: 15-20 min. ved 225 grader. |
|
Opskriften er vist 2670 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne