Drop scones
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : England Indsendt af : Hjemmebageren Indsendt : |
|
|
De tørre ingredienser blandes, hvorefter først det piskede æg, derefter mælken og til sidst smeltet margarinen smøres i.
En stegepande smøres med olie eller margarine. Når den er varm nok (prøv om temperaturen er tilpas ved at dryppe en tsk. af dejen på panden, bliver den gylden brun på 1 minut, er den fin), sættes dejen på panden med en ske. Bages først to minutter på den ene side og så to minutter på den anden side. Stik en kniv i siden for at være sikker på, at gennembagt. Lægges på en rist og køler af. Spises varme med smør. Laver man dem større, kaldes de 'scoths pancakes'. Tips: Iøvrigt kan man lave dem i mange variationer: 1) Med honning, hvor man istedet for sukker tager 1 god spsk. varm honning og nøjes med 1½ dl mælk. 2) Med citron. Man tilsætter rævet citronskal og 1 spsk. citronsaft og tager 1 spsk. mindre af mælken. 3) Med kartofler. Der bruges 1¼ dl mel og 90 g mosede, kogte kartofler, ellers følges opskriften. |
|
Opskriften er vist 33280 gange,
og udskrevet 744 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2018-06-19 21:29:22 Smager også fantastisk med chokoladestykker i. Ca 1 dl til denne portion. Og så kan de laves over bål |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne