Snobrød Glutenfri

Snobrød Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Snobrød

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

HøjtidSkt. Hans

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
225 g.hvid glutenfri-mel
75-100 g.fint majsmel
1.5-2 dl.soyamælk eller vand
3 tsk.sukker
0.25 tsk.salt
30 g.smeltet mælkefri marg. eller olie
1 æg (kan udelades)
2 tsk.guargum eller 1 spsk. Fiber
 
Opskrift:
Husk Lige inden vand eller mælk blandes i melet opløses guargum deri. Det er vigtigt, det hældes i dejen straks, da det ellers gelerer til en ubrugelig masse. Fiber Husk blandes i melet, før væden tilsættes.

Dejen er meget klistret, så det er en fordel, at smøre hænderne ind i olie, før dejen sættes på pinden. Ellers er kirurghandsker en fantastisk opfindelse til dette formål.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Snobrødsdej

karakterer:
Opskriften er vist 46702 gange,
og udskrevet 818 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-04-12 14:21:04
det er en lækker dej når den er færdig