Flammkuchen

Flammkuchen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
250 g.Hvedemel (kan også godt laves af spelt eller lign)
15 g.gær
0.25 tsk.Sukker
1.3 dl.Lunken mælk
 rapsolie
 
 Fyld:
150 g.Rigtig god røget skinke med en fedtkant
200 g.Løg
200 g.Creme Fraiche
200 g.yoghurt eller lign.
4 spsk.Rapsolie
 Salt
 
Opskrift:
Rør alle ingredienser til dejen sammen og lad den hæve i ca. 20 minutter.

Imellem tiden kan saucen røres. Bland alle ingredinser til saucen, og smag til med salt.

Skær løgene i halvmåne formet ringe og skær skinken i små tern.

Når dejen er færdig med at hæve, skal den rulles tyndt ud, som til en pizza ca. 25x35cm portionen skulle gerne kunne række til 2 portioner.

Når dejen er rullet ud smøres der et godt lag creme fraiche sauce på bunden, derefter fordeles løgene og bagefter skinken.

De skal bages ved ca. 250 grader C i 10-15 minutter.

Tips:

Specialitet fra Alsace





karakterer:
Opskriften er vist 19957 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu