Kalveglace
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekraftben - Kalveben Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
|
|
Brun kalvebenene godt i ovnen,tages ud og lægges i en stor gryde, dæk med vand og bring langsomt i kog, skum godt af. Tilsæt evt. svitsede grønsager. Kog 3 timer ved svag varme.
Sigt ben og grønsager fra, svits endnu et ½ kg grønsager i lidt olie tilsæt evt balcamico og lad det koge op inden det tilsættes fonden. Kog fonden ned til det halve, en 1-2 timer. Sigt grønsagerne fra og kog endnu engang fonden ned til det halve, nu skulle den have en geleagtig konsistens. |
|
Opskriften er vist 20520 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne