Svaleredesuppe (Svalerede suppe)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Indsendt : |
|
|
Opblød svalerederne i ca 1,4 ltr. lunkent vand i flere timer eller natten over. Lad dem dryppe af i en sigte. De vil have øget deres vægt omkring 4 gange.
Fjern fjer og andre urenheder med en pincet. Dette kan, afhægigt af redernes kvalitet være tidrøvende. Skyl dem i 2-3 hold koldt vand og lad dem dryppe af. Læg dem i en gryde, tilsæt ingefær, forårsløg og ca 1,4 ltr kogende vand. Bring det i kog og lad det simre i 10 min. Tag det af ilden. Fjern ingefær og forårsløg og lad svalerederne dryppe af, uden at de dog bliver helt tørre. (Svalerederne kan nu opbevares 2-3 dage tildækket i køleskab, før suppen tilberedes). Kom svalereder og grundsuppe i en stor gryde og bring det til let simren. Rør det opløste majsmel i og lad suppen jævne. Tilsæt salt efter behag. Rør ca. to store skefulde varm suppe i fløjlskyllingen for at gøre pureen tyndere. Lad denne flyde ud i den simrende suppe, rør rundt til konsistensen er jævnt blød. Lad det simre til kyllingen er kogt. Hæld suppen i en varm suppeterrin. Drys hakket skinke over midten. Server den varm. |
|
Opskriften er vist 17271 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer palmqvist2000 - 2016-11-30 15:42:08 Og hvad er fløjlskylling så lige? Per - 2007-06-11 09:32:15 Mener ikke det er almindelige danske svalereder der skal bruges, men nogle asiatiske svalereder som bliver bygget af spydt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne