Gammeldags kalvebov
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Indsendt : |
|
|
Gnid stegen godt med salt og peber og brun den godt på alle sider i en gryde i smørret. Tilsæt vand og lad kødet simre ca 1½-2 timer under låg, afhængig af bovens tykkelse.
Tag stegen op og hold den varm i alufolie. Pisk skyen igennem og jævn den lidt. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber. Tips: Server med kartofler og grøntsager efter eget ønske. |
|
Opskriften er vist 25256 gange,
og udskrevet 558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per K - 2024-03-15 21:01:41 Brugte Herbes Provance i sovsen Rikke B - 2005-01-01 01:01:01 Hmm. dejlig ret, smager super! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne