Brownies med stykker af hvid chokolade

Brownies med stykker af hvid chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Brownie

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :      Red :
Brownies med stykker af hvid chokolade, billede 4 Brownies med stykker af hvid chokolade, billede 1 Brownies med stykker af hvid chokolade, billede 2 Brownies med stykker af hvid chokolade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
330 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
240 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
330 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
200 gram Hvid chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Æg og sukker piskes hvidt og skummende.

Smør og chokolade smeltes og blandes i æggemassen.

Mel og bagepulver blandes og sigtes i dejen.

Den hvide chokolade skæres i små stykker, og det hele blandes forsigtigt sammen.

Kagen puttes i en form ca 23x33 cm og bages i ovnen 30-40 minutter ved 180 grader C alm. ovn.

Tips:

Kagen holder sig frisk i flere dage, og er måske endda endnu bedre dagen efter!





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brownies

karakterer:
Opskriften er vist 186634 gange,
og udskrevet 3279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (100 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 29577 (7042 kcal)
KJ pr. Pers. 2464 (586 kcal)
Vægt ialt 1572 gram
Vægt pr. Pers. 131 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1880 KJ (447 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 23.7 gram
Kulhydrat 53.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-08-03 22:47:30
det ser ud til at gå rigtig godt, har også lavet glasur siden den ser tør ud. MVH en meget glad bruger.

  -   2017-05-31 12:18:35
+Lykke Ja, den bliver flad......... HeHe

  -   2016-10-27 16:35:20
Kagen er meget tung men alligevel rigtig god!😁

  -   2016-08-18 11:12:30
Er der nogen der har prøvet at bage den i en stor bradepande (fra ovnen) ?

  -   2016-05-31 12:44:41
Der er ingen glasur på kagen. Bliver sådan, når den er bagt. Det er rigtig nok med de 180 grader - men det skal være ALMINDELIG OVN og IKKE varmluft. Kagen kan sagtens fryses :-)

  -   2016-05-11 20:41:30
Virkelig, virkelig, virkelig god kage. Anbefales stort😍😍😍😍

  -   2014-02-04 19:26:49
Der er ingenting ovenpå kagen, sådan skal den bare se ud!!

  -   2012-10-03 14:48:57
Rigtig god opskrift, kan klart anbefales ;)

  -   2012-07-11 18:56:43
Uhmmm, helt fantastisk kage. Prøv den med mørk chokolade med orangesmag og lys chokolade istedet for hvid...............

  -   2012-04-21 11:49:54
Den er fandeme god

  -   2012-03-08 22:05:53
Er der nogen der ved, hvor mange grader den skal have i en varmluftsovn?? Jeg går ud fra, at de der 180 grader er en smule for meget...

  -   2012-03-06 16:43:12
hvad er der oven på kagen???

  -   2012-01-11 15:48:24
Den kage er sipelthen bare for lækker, men hvis i ønsker brownie konsistens så for guds skyld brug så meget bagepulver som der står en veninde og jeg kom lidt (dobbelt)så meget bagepulver i og smagen hvad god men man kunne ik kalde det en brownie så...

  -   2011-12-30 13:52:16
Rene og Stina: Kagen er godt nok i ovnen lige nu, men jeg ser ud at have den overflade der er vist på billedet. Jeg har bagt med varmluft i stedet for almindelig ovn - for det synes jeg oftest giver det bedste resultat. Tror ikke Per har puttet glasur på, det er bare overfladen der er glat og bliver lys - og så er den mørk i kanten, hvor dejen trækker sig væk fra kanten. Jeg skriver en note mere, hvis den ikke ser sådan ud, når jeg tager den ud om et kvarter

  -   2011-09-22 14:28:25
Hejsa.. det er en super lækker opskrift, fik den til familie fest, men jeg søger også den topping/glasur der er vist på billede det ser ret lækkert ud... håber på et svar om hvordan den er lavet :-)

  -   2011-08-26 19:15:21
Hej. Jeg spørger sikkert dumt, men hvordan får man den der cremede overflade som vist på billedet? er det en glassur som ikke står i opskriften, eller kommer den bare til at se sådan ud? mvh

  -   2011-04-11 08:42:12
Det er en fantastisk kage :)

  -   2010-06-03 20:59:04
jeg har fuldt opskriften men endte med en dej der var modellervoks agtig? jeg ved ikke om chokoladen måske blev for varm? nu hvor kagen er bagt er den lidt tyggegummi agtig og smager lidt "brændt" ? jeg håber der er nogen der har et par råd?

  -   2010-05-12 16:02:52
Har lige bagt den, den hævede GODT nok meget og blev meget stor, for derefter at falde sammen på midten :/ Men håber da den smager godt.

  -   2010-04-10 16:27:49
det er jordens bedste kage MUMS!!!! jeg bruger dog mørk og mælke chokolade for at få mere lade smag Mmmmmmm....

  -   2010-01-24 15:32:39
altså sikke en uenighed om de æg :) men altså når der står 3 æg er det hele æg der skal bruges. Tror den anden der svarede lod sig narre af at der står piskes hvidt og skummende, men man kan faktisk godt piske ægget næsten stift og skuffende selv om det er både blomme+hvidt. Hvis man kun bruger æggehviden forsvinder noget af "tyngden" i kagen og bliver anderledes ligesom en roulade i dejen og det er jo ikke en brownie, vel ?

  -   2010-01-12 16:10:12
Kan den fryses?

  -   2009-10-06 15:45:50
Sisse: du skal nok kun bruge æggehvider:)

  -   2009-09-15 12:09:29
hej sisse.. Ja det er hele æg du skal komme i!!

  -   2009-05-27 18:22:36
Nu spørger jeg garanteret dumt, men jeg er bage-jomfru. Er det hele æg man pisker hvide og skummende eller kun hviden?

  -   2009-03-06 22:35:58
Dobelt bradepande til dobelt portion, ellers vil den ikke kunne være i bradepanden.

  -   2009-01-25 15:52:29
Hvor meget hæver kagen? Kan jeg have en dobbelt portion i en alm. bradepande, ikke dem til ovnen men sådan en 23x30 cm eller hvad den nu hedder?

  -   2008-11-19 16:17:48
Vi har bagt kagen flere gange med stor succes.

  -   2007-03-25 10:01:57
Kagen er rigtig god, men prøv at bytte den hvide chokolade ud med mælkechokolade gjorde det til en fætter-kusine-fest og det var et kæmpe hit