Malteser semi-freddo

Malteser semi-freddo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 store æg
1 spsk.sukker
5 dl.piskefløde
1 god håndfuld mandelflager ristede
1 stor pose Maltesers i stykker
2 håndfulde marengs i stykker
2 bakkeraf hindbær fint hakkede
 
Opskrift:
Del æggene, æggeblommerne i én skål, hvider i anden. Pisk hviderne meget stive. Pisk æggeblommerne hvide med sukker.

I en anden skål piskes fløden. Nu tilføjes mandler, Maltesers, marengs, hindbær, æg hvider og æggeblommer fløden. Vend forsigtigt sammen. Hæld det i en passende form og frys i ca. 2 timer, det vil nu være semi-frozen.





karakterer:
Opskriften er vist 7708 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-02 16:38:21
Jeg brugte 2 poser frosne hindbær til en dobbelt portion...altså 1 pose pr. portion.

  -   2009-03-02 16:37:19
God og festlig dessert, har en dejlig lyserød farve og kan nemt pyntes. Jeg vil dog anbefale at udelade mandlerne, da de smager lidt for meget igennem.

  -   2007-06-23 21:08:32
lyder som en god dessert, men hvor meget er 2 bakker hindbær?