Kransekagekonfekt med nougat og cocktailbær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne æltes godt sammen og fordeles i små konfektforme.
Evt. kan lidt pistaciemasse og blød nougat puttes i mellem to lag af kransekagemassen. Pyntes med cocktailbær eller hakket nødder. Bages ved 210 grader i 5-7 minutter, så konfekten er lysebrun og fast på overfladen, men stadig blød indeni. |
|
Opskriften er vist 20065 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne