Bagte rodfrugstænger
Indsendt af : Christensen Indsendt : |
|
|
Skræl rodfrugterne og del dem på langs i stave. Gnid dem med rapsolie og krydr med salt og peber, brug en stor skål. Læg dem på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 190 grader i ca. 35 min. Vend dem undervejs og skru op for varmen til 220 grader de sidste 5 min., så de er gyldne og sprøde.
Tips: Er velegnet til en oksebøf med bearnaisesauce. |
|
Opskriften er vist 5491 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne