Bagte rodfrugstænger

Bagte rodfrugstænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christensen

Indsendt :     

Ingredienser:
 Havsalt
 Friskkværnet sort peber
1.2 kg.pastinakker eller persillerødder
2 spsk.rapsolie
 
Opskrift:
Skræl rodfrugterne og del dem på langs i stave. Gnid dem med rapsolie og krydr med salt og peber, brug en stor skål. Læg dem på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 190 grader i ca. 35 min. Vend dem undervejs og skru op for varmen til 220 grader de sidste 5 min., så de er gyldne og sprøde.

Tips:

Er velegnet til en oksebøf med bearnaisesauce.





karakterer:
Opskriften er vist 5491 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu