Ragout af havsnegle med citrongræs og dild
Indsendt : Red : |
|
|
Havsneglene koges i vand tilsat peber og diverse krydderier, (evt. laurbærblade, tørret timian, dild.) i ca. 25-30 min. - tages op og sneglene fjernes fra “huset” - derefter skæres bunden (her menes vel foden) af sneglen og renses for evt. kogerester - hakkes fint og lægges i en skål - citrongræsset og dilden skylles og hakkes meget fint og tilsættes sneglene -
Til sidst tilsættes cremefraiche, salt og peber - Ragouten røres sammen. Brødet bages i ovnen. Anretning: Brødet skæres i skiver - derpå smøres havsnegleragouten - serveres med det samme. Tilbehør: Salaten skylles og serveres naturel. |
|
Opskriften er vist 13536 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anders h - 2005-01-01 01:01:01 den er bare lækker!!!!! Den røde pussycat - 2005-01-01 01:01:01 Mmmmm det er bedre en Wiskas. Flexen - 2005-01-01 01:01:01 Super god ret, smager en del af falske svamp også kaldt uraniusmitusaki. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne