Kniplingekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Margarine, sukker og sirup smeltes sammen i en gryde. Mel og ingefær røres i. Dejen kommes på plader med teskeer. Kagerne skal være på størrelse med en 5 krone og med god afstand, da de flyder meget ud.
Bagetid: 4 – 5 minutter ved 200 grader. Kagerne afkøles 1 – 2 minutter på pladen, inden de tages af. Kagerne kan rulles omkring skaftet af en grydeske eller foldes midt over. Servers til kaffe eller te med flødeskum eller serveres som de er til is eller henkogte frugter. |
|
Opskriften er vist 11138 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne