Farserede rødspætteroulader
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Kilde : Fiskeopskrift.dk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl fileterne i rindende vand. Smør/læg
fiskefarsen på, og rul fisken sammen. Start med at
rulle fisken fra halen. Hold evt. fiskerullerne
sammen med tandstikker.
Sæt rullerne tæt sammen på en pande, drys med de smørristede champignon, citronsaft, salt og peber. Læg smørklatter på, hæld hvidvin i bunden, dæk panden med låg, og lad det simre i ca. 20 minutter. Lav en sauce af skyen fra panden, og server retten med små kartofler og stuvet spinat. |
|
Opskriften er vist 27898 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne