Glaseret landskinke
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Kilde : Slagteren.net Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skinken pakkes ind i folie og steges i en forvarmet ovn ved 175 grader C. alm. ovn indtil en kernetemp på omkring de 72 grader.
Sværen tages af og den pensles med sød sennep og brun farin og brunes i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i 5 minutter. Tips: Lanskinke er rå røget skinke med svær |
|
Opskriften er vist 168642 gange,
og udskrevet 2153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (50 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-16 19:23:47 En fordel hvis der stod hvor lang tid det ca tager at få skinken op på 75 grader, så det ikke blir til natmad. Lillian - 2008-11-07 15:49:41 Svar: Landskinken koges i 45 minutter pr kg og hviler herefter 10 minutter i vandet. anonym - 2007-12-10 15:24:19 hvordan laves landskinken |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne