Gravad laks 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Frys laksen ved min._ 20 * i 24 t. så alle mikroorganismer parasitter dør.
Skær laksen i 2 benfri fileter men lad skindet sidde på. Bland sukker salt og knust peber. Dilden skyles grundigt og tørres godt og hakkes. Læg lidt af dilden og krydderureteblandingen på et fad med kanter. Læg den ene med skindsiden nedad. Drys med krydderblandingen og dild. Læg den anden over Drys med resten af krydder og dild blandingen. Fade dækkes med folie og stilles i køleskab i 2 døgn husk at vende dem af of til. Skæres i tynde skiver på skrå ned mod skindet. Suace: Bland sennep, sukker, salt og eddike og pisk olien i lidt ad gangen Tilsæt dild salt og peber og server med laksen. |
|
Opskriften er vist 9323 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne