Mazerinkage med kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres godt.
Æggene røres i.
Kartoflerne moses og blandes i.
Mel og bagepulver røres i.
Mandelessens efter smag blandes i.
Dejen kommes i en smurt springform. og bages ved jævn varme (170) i ca 45-50 minutter. Når kagen er kold glaseres den med kakaoglasur som dog kan undværes. Tips: Kan også bages som Muffins i papirforme og bagetid er ca 15-20 min. kig efter dem. |
|
Opskriften er vist 8553 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil - 2009-12-20 20:17:40 I stedet for mandelessens har jeg brugt reven skal og saft af en ½ økologisk citron, det gav en frisk smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne