Kogt pighvar
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
|
|
Hovedet syes fast på den rensede pighvar, og den lægges på rist i en fiskekedel.
Den kolde kogelage tilsættes, og fisken bringes i kog, afskummes og trækker på kogepunktet ca 12 min. pr. kg. Fisken anrettes og serveres med hvide kartofler og smeltet smør.
Portioneret, kogt pighvar: Den rensede pighvar flækkes på langs og skæres i portionsstykker, ca 350-400 g pr. couvert. Koges op og trækker ca 10 min. Kogt pighvar kan serveres med f.eks. Hollandaise, sauce crevettes, sauce homard, sauce vénétienne. |
|
Opskriften er vist 26265 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne