Rundboller

Rundboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1-1.5 l.revet franskbrød
100 g.smør/margarine (smeltes)
4 æg
 salt
 
Opskrift:
Alt røres sammen og formes til boller. Koges til bollerne flyder ovenpå.





karakterer:
Opskriften er vist 13240 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-10-24 15:44:42
jeg laver fortsat rundboller - men bageren i Vinding som solgte revet brød, er lukket - hvor finder man revet brød nu? eller hvordan river man det?

  -   2023-12-10 00:25:10
Så mindes man sin barndom. Mor stammer fra Give/Givskud ejnen. Ved at de også blev lavet i Tørring, hvor en af mors slægtninge var kogekone.

  -   2022-04-16 18:25:25
Jeg voksede op i Erritsø ved Fredericia og der fik vi altid rundboller på suppe til højtider. Min mand er fra Nyborg og havde aldrig hørt om rundboller selv om han er udlært kok.

  -   2020-12-25 12:28:50
Min bedstemor stammede fra Kærbølling uden for Vejle. Hun lavede altid rundboller til suppen (med kød- og melboller) til jul. Så til jul var der 3 slags suppeboller

  -   2020-02-23 19:02:10
Og den forekom også længere østpå i Jelling hvor min farfars familie fik det til jul..,

  -   2007-03-03 09:07:03
Mon ikke rundboller er meget egnsbestemt.Jeg har kun mødt dem på Nørup-Bredsten-Gammelby egnen.Her fik vi altid 3 slags boller,når der var gilde med suppe steg og is.Foruden min mor, husker jeg kogekonerne Petrea og Minna der var eksperter i at lave okse/hønsesuppe med boller.