Klejner med fløde
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarinen smuldres i melet.
Sukker og citronskal blandes i.
Dejen samles med æg og fløde.
Dejen stilles koldt et par timer.
Udrulles, udstikkes til klejner. Klejnerne koges gyldne i hed palmin, lægges på fedtsugende papir til de er kolde. |
|
Opskriften er vist 43268 gange,
og udskrevet 1071 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Pia jørgensen - 2016-12-18 10:37:38 Super dej ,at arbejde med har brugt skal fra 2 citroner Per - 2011-12-19 20:21:49 Dejen er lidt vanskelig at arbejde med, revner nemt og virker forsukret. Vi har afprøvet anden opskrift på klejner som var identisk på nær 1 tsk. hjortetaksalt og at den anden ikke skulle hvile i køleskabet. Vi tror at det er turen i køleskabet som gør forskellen, så prøv at undlad det, eller lad den trække på køkkenbordet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne