Hollandske pandekager I (Poffertjes)
Oprindelsesland : Holland Indsendt : Red : |
|
|
Hæve tid 1-1½ time.
Der laves en glat dej af mel, gær, salt og 2½ dl mælk.
Dejen skal kun lige æltes igennem, derefter tilsættes resten af mælken under omrøring. Dejen tildækkes og skal så hæve en god times tid. Varm en blinnis-pane og smør hullerne med smør. Fyld lidt af dejen i hullerne. Poffetjes vendes når de er brune for neden og tørre for oven. Det hele skal bages hurtigt. Tips: Anrettes med lidt smør og drysses med flormelis. |
|
Opskriften er vist 25914 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne