Sac kavurma (Anatolsk pande)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Lammekødet skæres i tern og lægges 1-2 timer i en lage af citronsaft, fint revet hvidløg, koriander, salt og peber. Der vendes rundt i kødet så alle stykker røres af lagen.
Peberfrugterne renses og skæres i tern, løgene pilles og skæres i både, omaterne befries for indmad og skæres i både. Bulguren overhældes med kogende vand eller bouillon og trækker i 20 min. Dette er i de fleste tilfælde nok til at mørne dem, ellers kan man give dem et opkog i vandet og lade dem trække i 10 min. i kogelagen. Varm en stor jernpande og steg kødet i olie herpå i 10 min. med konstant vending. Tilsæt peberfrugter og løg, og steg disse med i 3 min. til de er halvbløde, tilsæt tomater i 1 min. Tag panden af varmen og anret med afdryppet bulgur vendt med skivede forårsløg og frisk koriander. Man kan spise tzatziki til, da det ellers kan blive lidt tørt. |
|
Opskriften er vist 25340 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne