Hjemmelavet sky
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Husblassen udblødes i koldt vand ca. 5 min.
Vandet bringes i kog med bouillonterninger. Suppen farves med kulør og smages evt. til med sherry. Husblasen tilsættes den varme suppe som afkøles let inden den hældes i plastbøtte, bradepande eller ildfast fad. En condibøtte 20x20 passer perfekt hertil. Afkøles nu i køleskab mindst 3-6 timer men gerne natten over. Tips: I bouillonterninger er der lidt fedt og urenheder, så skal det være en helt klar sky så se om du kan skaffe skypulver. Skypulver har også den fordel at det blot skal tilsættes vand og koges op, resten er i pulveret. |
|
Opskriften er vist 80353 gange,
og udskrevet 868 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne