Langtidshævede boller 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udblødes i vandet, lidt salt tilsættes. Halvdelen af melet kommes i og står til dagen efter (et lunt sted). Resten af melet blandes i. Meget blød dej sættes evt. med skeer.
Bages i en 250 grader varm ovn nederst indtil bollerne får farve. |
|
Opskriften er vist 19016 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne