Afrikansk oksegryde
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Oprindelsesland : Afrika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres fra benet (der gemmes), og skæres i mundstore tern. Vendes i mel og brunes i olie sammen med benet.
Løg og ingefær skæres i strimler og kommes i gryden. Bouillon, tomatkoncentrat og krydderier tilsættes. Retten simrer under låg i 1 time. Kartoflerne halveres og kommes i gryden. Efter 10 min. tilsættes champignonerne, der er skåret i skiver. Simrer yderligere 10 min. og smages til med salt og peber. Bananerne skrælles, halveres og deles på langs. Brunes i olie på en pande og serveres varme. Risene koges og vendes med rosiner og mandelsplitter. |
|
Opskriften er vist 107768 gange,
og udskrevet 1817 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Nick - 2016-10-19 18:50:41 Skal kartoflerne i samme gryde som kødet? jimmi - 2012-04-10 12:37:42 hej lena da der står kødet vendes i mel og brunes i olie sammen med benet vil jeg da mene at benet skal simre med den time Lena - 2012-03-06 15:48:01 Hvorfor skal man gemme benet? Skal det med i gryden? Kamilla - 2010-09-10 09:31:44 Herlig ret, den var virkelig god. helle - 2007-07-30 18:20:19 det smager godt og alle kan li det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne