Indbagt mozzarella
Hovedingrediens : Oste - Mozerella Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : ikke fryseegnede Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De friske mozzarellakogler dryppes godt af, deles og skæres derpå i passende stænger.
Ostestængerne vendes først i mel, derpå i æg og så rasp. Derpå i æg og rasp igen. Steges i friture ca. 1 minut til de er gyldne. |
|
Opskriften er vist 31105 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Sara - 2011-09-14 00:40:46 Er det det hvide mozzarella der er brugt? Altså Santa Lucia Mozzarella? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne