Marinerede kartofler 05
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne vaskes og koges i saltet vand, Pilles og holdes varme.
Marinade: Dijon sennep, løg og capers kommes i en blender og blendes i kort tid. Herefter hældes olien forsigtig i til marinaden er halv tyk. Til sidst kommes fløden i, og marinaden smages til med salt og peber. Marinaden hældes over de lune kartofler og de friske hakkede krydderurter drysses over. |
|
Opskriften er vist 14211 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-01-16 09:30:26 skal de ikke køle af efter marinaden er kommet på måske? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne