Nøddetoppe
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mal hasselnødderne fint.
Saml dejen med flormelis og æggehvide, tilsæt æggehvide efter behov. Sprøjt den ud i toppe på smurt, meldrysset bagepapir over bagepladen. Stik en hasselnødi hver. Bag toppene 6-8 min. ved 225 grader C. alm. ovn på næstøverste rille |
|
Opskriften er vist 13055 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-10-26 12:18:27 Mine flyder udhvert år selvom jeg følger opskriften nøje. anonym - 2024-10-26 12:17:38 De er gode. Men min svigermors så helt anderledes ud, og smagte bare fantastisk. Per - 2020-12-17 13:39:21 Som kransekagekonfekt, ønsker man lysere toppe så kan hasselnøderne ristet på en pande og skallen nulres af i et rent viskestykke. I stedet for hasselnødder på toppen kan der bruges cocktailbær. kristoffer - 2005-01-01 01:01:01 jeg har aldri smagt noget bedre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne