Pangasius filet i ovn
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Indsendt af : merete Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 133662 gange,
og udskrevet 3606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (64 stemmer) |
|
Kommentarer Lo - 2013-05-26 18:20:38 Smager rigtig godt for dem der ikke kan lide fisk Lykke - 2011-01-20 12:30:08 En super god ret, let at lave og så smager den fantastisk. Børnene jubler når vi skal have retten. :-D Kan varmt anbefales. kisser - 2010-11-14 17:32:38 Ja har prøvet pangasius på flere måder og denne er sidst prøvede . Den smager rigtig deligt , og den lille på 3 år spiste det med velbehag. B. Nielsen - 2010-08-17 19:51:39 Mums - fra en som ikke bryder sig om fisk :) C. Larsen - 2009-08-04 21:28:38 Glemte helt at fortælle, at selvfølgelig skal den krydres - helst med citronsalt (hjemmelavet)(blander groft salt med masser af citronsaft + revet citronskal + ca. 1 tsk. grovt knust peber - ovntørres på bagepapir i ca. 2 timer på 100 gr.,(grov peber drysses over filletten inden den kommer i ovnen). C. Larsen - 2009-08-04 21:22:23 Pangadius er formiddabel, fordi man kan tilsætte mange forskellige krydderier. Jeg bruger oftest at finthakke persille, 1-2 presset hvidløg, og rør det sammen. Smør det ud på filetten, og lad den stå oprejst i ovnen. Tilbehør kan være af enhver art, foretrækker et godt stykke brød. Der bliver meget saft af filliten, og HVIS, så bland lidt piskefløde i, og kog op. Super duper anonym - 2009-05-20 17:11:38 Smager godt slev for dem der ikke er så glade for fisk. Så er retten hurtig at lave a-h - 2009-03-08 09:43:57 veldig god, lett å lage litt annerledes ! anonym - 2008-08-01 21:31:31 Simpelthen en super god ret.. En ret næsten alle kan lide, også dem der ikke er vilde med fisk. anonym - 2006-12-23 12:48:21 hurtig, nem, få ingredienser, smager rigtig godt, børnene kan også lide det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne