Havrekage
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og sukker røres til sukkeret er smeltet og der er blevet hvidt.
Æggene tilsættes 1 af gangen. Mælk og mandelessens tilsættes. Bagepulver og havregryn røres ud i melet og tilsættes lidt efter lidt. Dejen hældes i er form og bages ved 185 grader i ca. 50 min. Tips: Kagen kan pyntes med nødder eller mandler |
|
Opskriften er vist 11858 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lasse Christensen - 2009-10-14 21:29:30 Den smager fantastisk, og dog ikke helt så usund som de fleste andre kager. Tak, hilsen Lasse Christensen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne