Skovduer i trykkoger
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skyl duerne i koldt vand og tør dem godt med køkkenrulle. Gnid dem med salt og peber - også indvendigt. Smelt smørret i en tykbundet gryde og brun duerne heri på alle sider. Hæld bouillonen ved og trykkog 25-30 minutter alt efter duernes alder.
Tag duerne op, når de er mørre og hold dem varme. Hæld lidt fløde i saucen og lad den koge ind. Smag den til med salt og ribsgele. Del duerne på langs i 2 dele ved anretningen. |
|
Opskriften er vist 9835 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne