Bagt Æblemos
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Æblerne drysses med sukkeret og står tildækketet par timer, til de safter.
De koges møre i egen saft og passeres gennem en sigte. Æblemosen smages til med lidt citronskal, citronsaft eller vanilli, evt mere sukker. Til sidst røres de stiftpiskede æggehvider i med let hånd. Mosen fyldes i smurt gratinfad, bages ca. ½ time ved 180° Tips: Den smager best når den spises varm. |
|
Opskriften er vist 24969 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Loumar - 2011-02-03 20:37:31 Jeg har givet retten 1 i karakter - jeg synes ikke den fungerer. Det er synd for den ellers lækre æblemos at ødelægge den med hviderne - det bliver vagt og ligegyldigt i smagen. Kan kun forestille mig dette fungere som topping på en anden kage, Bedstefar med skæg e.lign. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne