After Eight mousse

After Eight mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.after eight
2 spsk.cognac eller appelsinlikør
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Smelt after eight stykkerne ved svag varme i en kasserolle. Rør cognacen i. Lad blandingen køle lidt af, men må ikke blive stiv. Pisk fløden stiv og tilsæt chokoladeblandingen under omrøring.

Server i portionsglas.





karakterer:
Opskriften er vist 46029 gange,
og udskrevet 833 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-09 07:41:49
Rigtig lækker og ikke mindst nem. Har været en succes både blandt børn og voksne

  -   2010-04-09 20:12:03
Det er nok den mest simple og kedelige chokolademousse jeg nogensinde har fundet og smagt. Det bliver fuldstændig ødelagt af pebermyntesmagen og cognacen:( BVADR!!!!!!

  -   2009-09-07 15:47:14
PUHA, den her var jeg godt nok ikke særlig vild med. jeg synes cognac ødelagde after eight smagen fuldstændig. bvadr

  -   2009-01-17 10:06:25
En super duper dessert og den er vist det nemmeste jeg nogen sinde har lavet..PRØV DEn.

  -   2007-12-07 18:48:39
bare et godt råd lad være med at røre når chokoladen tilsættes, med vend det i ved en dejskraber.