Palacsinta (ungarske pandekager)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Lav en jævn dej af mel, æg, æggeblomme, mælk, vand, salt og sukker, og bag det som små, bløde pandekager, brug så lidt smør som muligt til stegningen.
Målene der er angivet, skulle strække til 8-10 pandekager.
Fyld dem med et af de 2 fyld, der beskrives nedenfor, rul dem sammen, og hæld varm chokoladesauce over.
Hvis man bryder sig om det, kan man også hælde noget opvarmet rom over og antænde det.
Nøddefyld: Hak nødderne groft, og tilsæt tilstrækkelig klar honning og lunken mælk, så det danner en blød smidig blanding. Flødeostefyld: Pres flødeosten gennem en sigte, og rør den sammen med creme fraichen, hakket citronskal, sukker, lidt salt og de udblødte rosiner, indtil blandingen er blød og smidig. Chokoladesauce: Bræk chokoladen i stykker, og smelt den i vandbad sammen med fløde, kaffe og sukker (mængden af sukker er afhængig af hvor bitter chokoladen er). Rør til det er godt blandet, og server saucen varm. |
|
Opskriften er vist 19660 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne